14:39 14.08.2018

Затриманний уродженць Закарпаття, який організував нелегальне переправлення громадян Бангладеш до Польщі

2 хв читати

Правоохоронці виявили в Києві більше ніж 50 громадян Бангладеш, які незаконно перебували на території України і мали намір потрапити до Польщі. Крім того, встановлено організатора й співучасника нелегального переправлення громадян.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції Києва, правоохоронці виявили 16 нелегалів у хостелі та в орендованих квартирах на проспекті Маяковського (Деснянський район). Після спілкування з іноземцями встановлено ще 37 мігрантів, які також планували незаконно перетнути кордон України.

За даними т. в. о. начальника сектора управління з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Олексія Гаврилюка, організатор переправлення нелегалів - 64-річний уродженець Закарпатської області. Він перевозив мігрантів з України до Польщі, свої "послуги" оцінював мінімум у $4 тис. із кожного іноземця.

"За цим фактом слідчий відділ прокуратури Києва розпочав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Організатора та його спільника, 35-річного громадянина Бангладеш, затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Крім того, встановлено, що сприяв реалізації злочинних схем і 17-річний киянин, його діям нададуть правову оцінку", - поінформував О.Гаврилюк.

Правоохоронці доправили нелегалів до Державної міграційної служби для ухвалення рішення щодо їхнього подальшого перебування в Україні. Також встановлюються обставини, за яких іноземці перетнули державний кордон України.

Днями повідомлялося, що правоохоронці виявили 12 громадян Бангладеш, які незаконно потрапили до України та проживали в хостелах на вулицях Пушкінській та Прорізній у центрі Києва, згодом планували перетнути кордон і потрапити до країн Шенгенської зони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА