18:33 14.08.2018

Порошенко закликав Ізраїль вжити заходів для поліпшення ситуації з допуском громадян України до цієї країни з урахуванням дії "безвізу"

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з міністром з питань охорони навколишнього середовища, міністром у справах Єрусалима та спадщини Держави Ізраїль Зеевом Елькіним обговорив питання розвитку торговельно-економічної співпраці двох країн, а також закликав вирішити наявні складнощі з допуском на ізраїльську територію українських громадян.

"Президент України відзначив занепокоєння з приводу існуючих фактів недопуску українських громадян на територію Ізраїлю, незважаючи на існування безвізового режиму поїздок для громадян обох держав. Він закликав ізраїльську сторону вжити всіх можливих заходів для поліпшення ситуації в цій сфері", - повідомляє прес-служба глави Української держави у вівторок увечері.

П.Порошенко також відзначив активізацію політичного діалогу з Ізраїлем та висловив сподівання на його подальше продовження.

"Співрозмовники обговорили інтенсивну торговельно-економічну співпрацю між двома країнами та відзначили значні перспективи для подальшого розвитку. У зв'язку з цим домовились про необхідність якнайшвидшого підписання угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем", - йдеться в повідомленні.

Президент України також обговорив із міністром, який є співголовою ізраїльської частини Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, результати її нещодавнього засідання, яке відбулося в червні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА