21:10 14.08.2018

МЗС України закликає українців, що перебувають у Генуї, зв'язатися з рідними з огляду на обвалення мосту

1 хв читати

У Міністерстві закордонних справ України закликають громадян, які проживають або тимчасово перебувають у Генуї (Італія) та її околицях, повідомити про себе родичам з огляду на обвалення мосту та загибель десятків людей.
"Закликаємо громадян України, які проживають або тимчасово перебувають у Генуї та її околицях, повідомити про себе рідним. Тих, хто потребує допомоги, просимо звертатися до Генерального консульства України в Мілані +39 3487254038 або МЗС +38 044 238 16 57", - йдеться в оприлюдненому у вівторок повідомленні в акаунті Департаменту консульської служби МЗС України в соцмережі Twitter.
У департаменті також зазначили, що український консул підтримує оперативний контакт із компетентними органами Генуї, проте місцева влада поки що не повідомляє деталей про наслідки трагедії.
Автомобільний міст у Генуї частково обрушився раніше у вівторок, 14 серпня. Місцева влада припускає, що причиною обвалення 200-метрового прольоту моста могло стати послаблення тримальних конструкцій. На той момент на мосту було багато автомобілів. Станом на вечір вівторка глава МВС Італії Маттео Сальвіні повідомив, що підтверджені 30 жертв, крім того, багато постраждалих отримали важкі травми.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА