12:49 15.08.2018

"Київстар" і Нацполіція розширили дію сервісу смс-сповіщення про зникнення дітей на Київську, Харківську та Полтавську області

2 хв читати
"Київстар" і Нацполіція розширили дію сервісу смс-сповіщення про зникнення дітей на Київську, Харківську та Полтавську області

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" спільно з Національною поліцією України розширить сферу дії спільного соціального проекту "Пошук дітей" на Київську, Харківську і Полтавську області, повідомив оператор.

За його даними, сервіс працює на базі смс-повідомлень і допомагає правоохоронним органам використовувати можливості мобільної мережі "Київстар" для оперативного сповіщення у разі зникнення дітей.

Із 1 по 8 серпня "Київстар" сповістив за допомогою смс усіх абонентів про запуск сервісу "Пошук дітей", який активується автоматично і безкоштовно.

Абоненти, які не хочуть отримувати такі повідомлення, можуть самостійно відключитися від розсилки або підключити її повторно.

Смс-повідомлення про пошук міститиме інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку з детальнішою інформацією та фотографією, а також контакти поліції, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти з пошуком.

Повідомлення отримуватимуть абоненти, які були поряд із місцем зникнення дитини в радіусі від 1 до 3 км: це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів.

"За майже рік роботи ініціативи було зроблено 55 смс-розсилок у Києві, Львові та Дніпрі. Нацполіція всіх дітей знайшла", - наведено в повідомленні слова директора з корпоративних зв'язків "Київстар" Ганни Захараш.

Раніше "Київстар" підключив до ініціативи "Пошук дітей" Одеську, Херсонську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку та Львівську області. У планах - до кінця року охопити проектом усю Україну.

У компанії наголошують, що, згідно із законами "Про захист персональних даних" і "Про телекомунікації", "Київстар" не передає дані про місцезнаходження своїх абонентів та інші персональні дані третім особам. Усі функції з відбору номерів мобільних телефонів здійснюють інтелектуальні автоматичні IT-системи з дотриманням конфіденційності процесів моніторингу та інформації про абонентів.

Як повідомлялося, в червні 2018 року "Київстар" спільно з Одеським управлінням Національної поліції України запустив спільний соціальний проект "Пошук дітей" в Одесі.

У серпні 2017 року Національна поліція України та "Київстар" підписали меморандум про співпрацю в пошуку зниклих безвісти дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА