13:26 15.08.2018

Дві людини отримали поранення внаслідок стрілянини на одному з ринків Києва

1 хв читати
Дві людини отримали поранення внаслідок стрілянини на одному з ринків Києва

На одному з ринків Києва стався конфлікт між чоловіками із застосуванням зброї, двох осіб госпіталізовано з пораненнями ніг і живота.

Як повідомляє відділ комунікації поліції м. Києва, в середу о 10:40 до чергової частини надійшло повідомлення про бійку між чоловіками, при цьому учасники стріляли з невідомої зброї.

Правоохоронці прибули на місце події, де виявили трьох чоловіків зі слідами побоїв. Щоб встановити обставини бійки, поліцейські здійснюють огляд місцевості, спілкуються з очевидцями та встановлюють наявність камер відеоспостереження.

"За словами свідків, зловмисники втекли з місця події на білому мікроавтобусі Mercedes і двох сріблястих автомобілях BMW і Toyota з іноземною реєстрацією", - йдеться в повідомленні.

У Києві введено план "Перехоплення", на розшук транспортних засобів орієнтовані всі поліцейські наряди.

О 12:10 поліцію поінформували про госпіталізацію з місця бійки зі стрільбою двох чоловіків: в одного - дотичне поранення в ліве стегно, в іншого - в ноги та живіт.

Пізніше цього дня в поліції повідомили, що правоохоронці неподалік столичного Гідропарку зупинили білий мікроавтобус Mercedes, яким із місця події втекли зловмисники.

"У результаті затримано двох людей, яких доставляють в управління поліції для встановлення обставин події", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про відкриття за фактом події кримінального провадження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА