13:40 16.08.2018

Львівська міськрада оголосила конкурс на автобусні пасажирські перевезення

1 хв читати

Управління транспорту Львівської міської ради оголосило конкурс на автобусні пасажирські перевезення в місті, зазначено в повідомленні міськради.

54 автобусні маршрути розділені на 14 лотів, які мають курсувати в режимі звичайного автобуса, а не маршрутного таксі, як тепер. Різниця полягає в тому, що "звичайний" режим передбачає зупинення транспорту тільки на фіксованих зупинках і визначений інтервал руху, а режим маршрутного таксі - зупинення на вимогу та графік відправлення тільки з кінцевих зупинок.

"Збираємо пропозиції від перевізників до 14 вересня і до 3 жовтня плануємо визначити переможців. Потім іще 10 днів буде на оскарження результатів. Тому приблизно на 10-15 жовтня ми маємо вийти на підписання договорів", - наводяться в повідомленні слова заступника директора житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого.

Він також зазначив, що в умовах договорів передбачатимуться штрафні санкції за невиконання рейсів, незадовільний санітарний стан автобусів і порушення правил дорожнього руху.

Однією з обов'язкових умов є оновлення рухомого складу до 35% до кінця 2019 року й від 50% з січня 2020 року.

Заявки можна подавати до 15.00 14 вересня 2018 року до управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА