14:27 16.08.2018

Суд дав адвокатам Януковича місяць для підготовки до дебатів у справі про держзраду

1 хв читати
Суд дав адвокатам Януковича місяць для підготовки до дебатів у справі про держзраду

Оболонський районний суд Києва надав адвокатам Віктора Януковича місяць для підготовки до судових дебатів у справі про обвинувачення екс-президента України в державній зраді.

Після виступу прокурорів, які попросили в суду міру покарання для В.Януковича у вигляді 15 років позбавлення волі, головуючий суддя Владислав Дев'ятко попросив платного адвоката Олександра Байдика та державного захисника Юрія Рябовола визначитися з терміном, який потрібен їм для підготовки до дебатів.

Обидва адвоката сказали, що їм необхідні щонайменше 3 місяці для підготовки до виступу в дебатах.

При цьому інший платний адвокат В.Януковича Віталій Сердюк укотре заявив, що державний захисник Ю.Рябовол не має права представляти інтереси екс-президента, який сам відмовився від його послуг.

Прокурор Максим Крим зазначив, що сторона обвинувачення вважає достатнім термін у місяць для підготовки адвокатів до судових дебатів.

Після цього суд ухвалив рішення, що "достатнім, необхідним, але при цьому розумним терміном для підготовки до судових дебатів для сторони захисту є місяць".

Суд оголосив перерву в процесі до 13 та 14 вересня.

З урахуванням того, що в судових дебатах можуть виступати п’ять платних адвокатів і один безкоштовний державний захисник В.Януковича, резервними датами для виступу сторони захисту в дебатах суд визначив 17 і 18 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА