14:35 16.08.2018

У Києві мотоцикліст стріляв у водія автобуса: постраждалий у лікарні

1 хв читати
У Києві мотоцикліст стріляв у водія автобуса: постраждалий у лікарні

Бійка з подальшою стріляниною сталася в четвер у Києві на вул. Данила Щербаківського: мотоцикліст стріляв, імовірно, з травматичної зброї у водія автобуса.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, конфлікт на дорозі виник через першочерговість проїзду, у результаті автобус і мотоцикл зупинилися, і водії почали сваритися. Потім у хід пішли кулаки, а далі мотоцикліст дістав зброю та зробив кілька пострілів.

"Потерпілого, 1975 р. н., із тілесними ушкодженнями госпіталізували. Стрілка затримали, це житель Київської області, 1988 р. н.", - наголошується в повідомленні.

Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції проводить огляд місця події. За попереднім висновком експерта, зловмисник стріляв із травматичної зброї.

Цю подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень, вирішується питання про надання правової оцінки діям того, хто стріляв і відкриття кримінального провадження.

Пізніше в поліції Києва поінформували, що за фактом бійки зі стріляниною розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА