15:33 17.08.2018

Шулявський шляхопровід частково перекриють з ранку суботи - КМДА

2 хв читати
Шулявський шляхопровід частково перекриють з ранку суботи - КМДА

У суботу, 18 серпня, з 6:00 для винесення інженерних мереж із зони проведення робіт і подальшої реалізації будівельних робіт будуть перекриті з'їзди Шулявського шляхопроводу, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Так, на транспортній розв'язці на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана (Шулявський шляхопровід) перекриватимуть з'їзди з вул. Вадима Гетьмана на проспект Перемоги і з'їзд із проспекту Перемоги на вул. Олександра Довженка", - йдеться в оприлюдненому в п'ятницю вдень на сайті КМДА повідомленні.

Шляхи об'їзду організовані за такою схемою: вул.Борщагівська - проспект Повітрофлотський - шляхопровід Повітрофлотський; вул.Зоологічна - вул. Дегтярівська - вул. Олександра Довженка.

Також в зв'язку з цим вносяться зміни до руху громадського транспорту.

Автобуси маршруту № 2 слідуватимуть за такою схемою: від вул. Булгакова до станції метро "Шулявська" за постійною схемою, далі: вул. Перемоги - вул. Шолуденка - вул. Борщагівська - вул. Гарматна - бульвар Вацлава Гавела, далі - за постійною схемою.

"Додатково на час виконання робіт з реконструкції транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана в Солом'янському і Шевченківському районах на ділянках з'їздів з вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги і з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка вносяться зміни у виїзди і заїзди тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 26, 39, 41, 93Н тролейбусного депо № 2 ", - інформують у КМДА.

При цьому в прес-службі КП "Київський метрополітен" наголосили, що метро, зокрема станція "Шулявка", працюватиме в звичайному режимі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА