19:09 17.08.2018

Заарештовано львів'янина, який поранив ножем поліцейського при затриманні в ніч на п'ятницю

1 хв читати
Заарештовано львів'янина, який поранив ножем поліцейського при затриманні в ніч на п'ятницю

Жителя Львова, який поранив співробітника поліції ножем у п'ятницю, заарештовано на два місяці рішенням суду, повідомляє поліція Львівської області.

"За рішенням суду 20-річного львів'янина заарештовано без права внесення застави терміном на 60 діб. Іншого учасника події притягнуто до адміністративної відповідальності", - повідомляється на сторінці облполіції в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Як повідомлялося, близько 4:00 ранку на вул.Ковжуна у Львові співробітники поліції, які здійснювали відпрацювання Галицького району, побачили двох хлопців, які за допомогою трафарету та аерозольної фарби робили напис на стіні будинку. За даними джерел у поліції, вони наносили напис "Хто замовив Катю Гандзюк?"

Побачивши поліцейських, юнаки спробували втекти, а при затриманні один з них вдарив 33-річного капітана поліції ножем у груди. Зловмисників затримали, співробітника поліції доправили до лікарні; загрози його життю немає. Пізніше було встановлено, що затримані - 20-річні місцеві жителі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство до співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА