12:47 18.08.2018

У Польщі перекинувся автобус з українцями: троє загинули, 18 поранені

1 хв читати
У Польщі перекинувся автобус з українцями: троє загинули, 18 поранені

У Польщі зірвався зі схилу дороги та перекинувся автобус із 54 українцями. Троє загинули, 18 людей дістали поранень, зокрема 9 - тяжких, повідомляють польські ЗМІ в суботу вранці.

За даними RMF24, трагедія сталася пізно ввечері в п'ятницю на шосе №28 у районі села Лешава-Дольна між Пшемислем (Перемишль) і Саноком у Підкарпатському воєводстві. Водій автобуса, який перевозив туристів зі Львова до Відня, пробив енергоємний бар'єр і вдарився в дерев'яний хрест, який стояв на повороті. Після цього автобус перекинувся та зірвався зі схилу.

51 особу, що подорожували в автобусі, доправили до лікарні. Серед пасажирів були і діти. За повідомленням порталу Fakt24, в автобусі перебували 11 дітей.

Сайт Nowiny24.pl інформує, що серед постраждалих 11 осіб - у важкому стані, 26 - з травмами, які не загрожують життю в разі транспортування.

Офіційний представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив виданню "Українська правда", що, за інформацією місцевої поліції, унаслідок ДТП є загиблі та постраждалі громадяни України.

"Консул України терміново виїхав до Перемишля в зв'язку з ДТП, що сталася там 17 серпня близько 23:00 за місцевим часом", - додав він.

Представник МЗС також зазначив, що постраждалих госпіталізовано до лікарень міст Перемишль і Санок, інших громадян розмістили в місцевих школах і хостелах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА