19:13 19.08.2018

Київ після негоди прибирає 91 одиниця спецтехніки "Київавтодору"

1 хв читати
Київ після негоди прибирає 91 одиниця спецтехніки "Київавтодору"

Після нічної негоди на вулицях Києва працює 91 одиниця спецтехніки комунальної корпорації "Київавтодор", до ручного прибирання залучено також 178 співробітників підприємства, повідомляє в неділю управління інформзабезпечення Київської міської державної адміністрації з посиланням на керівника "Київавтодору" Олександра Густелева.

"119 працівників підприємства і 79 одиниць спецтехніки вночі боролися з наслідками негоди. На жаль, інтенсивна злива, град і шквальний вітер, змивають грунт, пісок, а також велика кількість сміття від торгових майданчиків призвели до підтоплень деяких ділянок вулично-дорожньої мережі, зокрема , на вулицях Еспланадній, Басейній, Антоновича", - зазначив О.Густелев.

За його словами, підтоплення на вул.Еспланадній міські служби ліквідували протягом 30 хвилин. "Станом на 06:00 ранку проїжджа частина Еспланадної була повністю очищена від ґрунту, мулу, каменів, піску, які "принесло" на вулиці Басейну і Еспланадну з вулиць Мечникова, Шовковичної, Госпітальної, Рогнединської, бульвару Лесі Українки. Тривають роботи з очищення тротуарів на цих вулицях", - розповів керівник корпорації.

О.Густелев також повідомив, що в понеділок, 20 серпня, спільна комісія комунального підприємства "Плесо", Департаменту благоустрою КМДА, "Київавтодору" та інших фахівців проведе обстеження русла річки Либідь від місця впадіння в Дніпро, а також ділянок відкритих і закритих русел.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА