19:30 19.08.2018

У центрі Києва нічна негода зруйнувала проїжджу частину на вул.Антоновича, рух перекрито

2 хв читати
У центрі Києва нічна негода зруйнувала проїжджу частину на вул.Антоновича, рух перекрито

Унаслідок негоди в ніч на неділю відбулося руйнування ділянки проїзної частини на вул.Антоновича між вулицями Жилянською і Фізкультури, рух цією ділянкою повністю перекрито.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", прямо на проїжджій частині утворилося кілька провалів діаметром більше метра великої глибини. У кількох місцях зруйновано асфальтове покриття.

Внаслідок перекриття руху автомобілі об'їжджають цю ділянку вулицями Володимирською і Малевича. Також на час перекриття руху на цьому відрізку, змінені маршрути міського транспорту: автобуси №20, як і автомобілі, об'їжджають пошкоджену ділянку дороги паралельними вулицями, тролейбус №12 скорочений до станції метро "Либідська", а тролейбус № 40 в напрямку від Палацу спорту в бік вул.Кадетський Гай слідує вулицями Саксаганського, Толстого і Липківського, а вулицями Солом'янська, Протасів Яр та Федорова - лише в зворотному напрямку.

Вул.Антоновича на цій ділянці наразі являє собою 6-смугову автодорогу, рух якою організовано тільки в одному напрямку - від центру, при цьому 2-3 смуги зазвичай зайняті припаркованими автомобілями. У протилежному напрямку рух здійснюється паралельною вулицею Велика Васильківська. З іншого боку паралельно проходить чотирьохсмугова вул.Малевича з двостороннім рухом.

Аварія сталася в безпосередній близькості від будівлі Державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор", розташованого на вул.Фізкультури.

Також по сусідству, поблизу перетину вулиць Жилянської та Антоновича, вже кілька місяців частина тротуару і дороги огороджена і розкопана, на короткому відрізку ведеться заміна труб тепломережі.

Як повідомляє управління інформзабезпечення Київської міської державної адміністрації з посиланням на керівника "Київавтодору" Олександра Густелева, ця ділянка виявилася найбільш проблемною в столиці за результатами нічної негоди.

"На Антоновича на замовлення "Київтеплоенерго" ведуться роботи з прокладання теплової мережі. За попередніми висновками, в зв'язку з проведенням робіт з порушенням технології, при інтенсивних опадах вночі з 18 на 19 серпня відбулися значні викиди ґрунтових мас на проїжджу частину. А це призвело до закупорювання дощоприймальних колодязів і значно збільшило поверхневе стікання на дорогу. Значні маси дощової води через відкриті котловани пішли на проїжджу частину. Як наслідок, зруйновано конструктивний шар дорожнього покриття від вул.Фізкультури до Жилянської", - пояснив О.Густелев.

За його словами, наразі дорожники усувають наслідки цієї ситуації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Служба зовнішньої розвідки має бути більш активною

Міноборони України ініціювало законодавче визначення поняття "кібервійна"

У Запоріжжі ще 24 освітні заклади перейдуть на змішану форму з 1 квітня

Сирський обговорив із головою Об'єднаного комітету начштабів США Брауном потреби ЗСУ та стратегічні питання

Українська авіація за добу завдала ударів по 14 місцях скупчення окупантів та їхньої техніки

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 77 авіаударів по Україні, обстріляли близько 100 міст і сіл

Житель Вовчанська загинув унаслідок пожежі, спричиненої ворожим обстрілом

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

Посли G7 стежать за відбором нового керівництва ВККС

Зеленський обговорив із делегацією групи Європарламенту Renew Europe військову допомогу та євроінтеграцію України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА