20:39 19.08.2018

Унаслідок ДТП в Харківській області загинули 3 людини

2 хв читати

У результаті зіткнення автомобілів ВАЗ і Lexus, яке відбулося в неділю на автодорозі Харків-Вовчанськ поблизу с.Піщане Чугуївського району, чоловік і жінка загинули на місці, ще одна жінка померла в кареті швидкої допомоги.

"Від отриманих унаслідок аварії травм 77-річний водій і 63-річна пасажирка автомобіля "ВАЗ" загинули на місці. Ще одна 74-річна пасажирка "ВАЗ" померла в кареті швидкої допомоги. Водій транспортного засобу Lexus отримав забій грудної клітини, стан його здоров'я медики оцінюють як задовільний", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Інформацію про подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Вовчанського відділу поліції області. Поліцейські з'ясовують усі обставини ДТП.

За інформацією видання UA: Харків, за кермом Lexus був колишній головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький. У червні 2017 року Генпрокуратура вручила С.Чечельницькому підозру у справі про виділення землі псевдожитлово-будівельним кооперативам (т.зв. кооперативна схема - ІФ). Слідчий суддя Печерського райсуду Києва Ірина Литвинова задовольнила клопотання слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури Романа Зубчука і відсторонила С.Чечельницького з посади. Потім його звільнили і призначили радником міського голови Харкова Геннадія Кернеса.

12 березня 2018 року прес-служба Генпрокуратури України повідомила, що обвинувальний акт стосовно екс-заступника міського голови Харкова Тетяни Овінникової, головного архітектора міста Сергія Чечельницького та його заступника Сергія Калоші, а також трьох засновників т.зв. житлово-будівельних кооперативів (Власти Дударенко, Костянтина і Олени Босенко), підозрюваних у виділенні землі за т.зв. кооперативною схемою в 2008-2014рр., направлено до суду.

У травні 2018 року С. Чечельницький подав декларацію в якості кандидата на посаду заступника директора департаменту - начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора Харкова.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за добу завдали по Україні чотири ракетних і 57 авіаударів

За добу окупанти 235 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування - ОВА

Сирський інформував командувача військ НАТО в Європі про розвиток подій на фронті

На позачергових виборах парламенту Хорватії перемагає партія прем'єр-міністра Пленковича

ГУР запропонувало план, спрямований на скорочення російського потенціалу - Буданов

18 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

На позачергових виборах парламенту Хорватії перемагає партія прем'єр-міністра Пленковича

Частка компаній, які планують роботу на 2 роки вперед, у березні зросла на 11,2 п.п.

"ЖК "Воздвиженка" попросило владу втрутитися в ситуацію з АРМА щодо заміни управителя заарештованими активами

Мішель: лідери ЄС розуміють важливість поставити Україні більше боєприпасів і засобів ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА