07:52 20.08.2018

Бойовики 20 разів обстрілювали позиції ЗС України, без втрат

1 хв читати

За минулу добу на Донбасі бойовики 20 разів обстріляли позиції Збройних сил України, важке озброєння не застосовувалося, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Противник 20 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил за минулу добу немає", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук в понеділок вранці.

Як зазначається, незаконні збройні формування вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з озброєння БМП.

Крім того, обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Катеринівки, Луганського, Південного, Залізного, Зайцевого, Новоселівки Другої, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного, Широкиного. Також поблизу Катеринівки противник застосував озброєння БМП.

"Протягом поточної доби російські окупаційні війська з гранатометів і стрілецької зброї три рази обстріляли позиції українських захисників біля населених пунктів Широкине і Лебединський", - відзначили в штабі.

За даними української розвідки двоє бойовиків отримали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА