18:44 20.08.2018

Суд продовжив арешт Рубану

2 хв читати
Суд продовжив арешт Рубану

Шевченківський районний суд м. Києва продовжив до 8 вересня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою керівнику Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану, повідомив адвокат Валентин Рибін.

"Володимиру Рубану сьогодні продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою тільки до 08.09.18", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Як повідомлялося, В.Рубана затримали 8 березня 2018 року на КПВВ на Донбасі з арсеналом зброї, яку він віз з окупованої території на підконтрольну частину України.

Українські правоохоронці підозрюють В.Рубана в підготовці збройних нападів на найвищих посадових осіб держави, в підготовці теракту з застосуванням зброї та вчиненням вибухів, які могли становити небезпеку для життя і здоров'я людей.

За версією слідства, В.Рубан планував "із використанням мінометів, гранатометів стрілецької зброї та вибухових пристроїв вчинити збройний напад на житло державних діячів, політичних лідерів, зокрема Петра Порошенка, Арсена Авакова, Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та інших з метою їх убивства".

9 березня Шевченківський районний суд Києва заарештував В.Рубана і згодом кілька разів продовжував запобіжний захід.

1 серпня Генеральна прокуратура України повідомила, що правоохоронці завершили розслідування у справі керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" В.Рубана та народного депутата Надії Савченко, підозрюваних у діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА