20:21 20.08.2018

ЗС України взяли під контроль селище поблизу Торецька

1 хв читати
ЗС України взяли під контроль селище поблизу Торецька

Підрозділи ЗС України кілька днів тому під час заходів із відтискання бойовиків від населених пунктів на Донбасі для запобігання обстрілам мирних жителів відновили контроль над н. п. Шуми поблизу Торецька (Донецька обл.), повідомляє нардеп від фракції "Народний фронт", координатор групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук.

"Результатом ... стало завершення створення кільця безпеки навколо міста Торецька та утворення буферної зони навколо КПВВ "Майорське". Водночас під повний контроль об'єднаних сил перейшов населений пункт Шуми й дачний масив цього населеного пункту, траса вздовж водопроводу та дачний масив селища Шахти 6-7. Загалом узято під контроль понад десять квадратних кілометрів території так званої сірої зони", - йдеться в повідомленні авторства Д.Тимчука, розміщеному на сайті "ІС" у понеділок.

За даними групи "ІС", операція "стала великою несподіванкою для противника" - українські війська вночі зайняли щойно обладнані позиції бойовиків, які ті облаштували для проведення обстрілів і об'єднаних сил, і мирного населення.

"Під час виконання завдання противник чинив опір і намагався відбити деякі позиції. Під час зіткнення загинув молодший сержант ЗСУ Дмитро Український", - йдеться в інформації.

Агентство "Інтерфакс-Україна" поки що не має підтвердження цієї інформації від офіційних представників української влади або прес-центру штабу Операції об'єднаних сил на Донбасі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА