07:40 21.08.2018

Труханів острів у Києві до кінця 2018 перетвориться на "Острів здоров'я"

2 хв читати
Труханів острів у Києві до кінця 2018 перетвориться на "Острів здоров'я"

На Трухановому острові посеред Дніпра в Києві з серпня і до кінця 2018 року проходитимуть спортивні заходи для всіх бажаючих, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"З метою популяризації та розвитку фізичної культури і спорту в Києві на Трухановому острові з серпня до 31 грудня відбуватимуться спортивні заходи "Острів здоров'я". Перелік цих заходів затверджено розпорядженням КМДА", - йдеться в повідомленні на сайті мерії в понеділок.

Зокрема, кияни та гості столиці зможуть взяти участь в таких подіях: "Спорт за чистий Київ" - з 20 серпня до 16 вересня; "Autumn meetings" - з 17 вересня до 15 жовтня; "Осінь спортивна" - з 16 жовтня до 14 листопада; "Island of sport" – з 15 листопада до 14 грудня; "Астіve winter" - з 15 грудня до 31 грудня.

В інформації зазначається, що 8-9 вересня на Матвіївській затоці, 28-А відбудеться регата з байдарками і каное - всеукраїнські змагання, присвячені воїнам-інтернаціоналістам.

"Окрім того, 8 вересня об 11:00, у рамках проекту STAR плогінг на Трухановому острові до екологічного забігу марафону приєднаються Олімпійські і Паралімпійські чемпіони, блогери, теле- і радіоведучі, зірки шоу-бізнесу, політики, представники бізнесу та активної громадськості. Вони пробіжать встановлену дистанцію, прибираючи на своєму шляху сміття", - сказано в повідомленні.

З ініціативою організувати "Острів здоров'я" виступив громадський союз "Труханів острів".

Повідомляється, що Департаменту охорони здоров'я доручено забезпечити чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги під час проведення заходів за зверненням організатора.

Також Головне управління Національної поліції в м.Києві та Управління патрульної поліції в м.Києві Департаменту патрульної поліції мають забезпечувати охорону громадського порядку та обмеження руху транспортних засобів під час проведення заходів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Цього року ми не можемо чекати на ухвалення рішень - виступ Зеленського на Раді Україна-НАТО

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

Німецька Quantum Systems відкрила завод БПЛА в Україні

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА