12:37 21.08.2018

Новим керівником Волинської прокуратури став Віктор Швидкий

1 хв читати
Новим керівником Волинської прокуратури став Віктор Швидкий

 Генеральний прокурор України Юрій Луценко в Луцьку представив колективу нового керівника прокуратури Волинської області Віктора Швидкого, повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Сьогодні в Луцьку генпрокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника - Віктора Швидкого, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волині", - написала Л.Сарган на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

За її словами, представляючи нового прокурора Волинської області, Ю.Луценко назвав головними завданнями в роботі органів прокуратури боротьбу з кримінальною корупцією, забезпечення стабільності в протидії рейдерству, перевірку використання бюджетних коштів, насамперед виділених на будівництво доріг, а також протидію контрабанді та припинення незаконних схем на митниці, так як Волинська область є прикордонною.

"Митниця продовжує перебувати під ризиком постійних зловживань, а на Волині процвітає автоклондайк із ввезення так званих "євроблях" (старих автомобілів з європейської реєстрацією - ІФ), припинити який – завдання "номер один", - наводить Л.Сарган слова генерального прокурора.

Крім того, за словами Л.Сарган, новий керівник обласної прокуратури має утримати під контролем ситуацію з видобутком бурштину та припиненням незаконної вирубки лісів, а також "з огляду на наближення виборів - зробити все, щоб правоохоронні органи залишалися поза політикою".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА