07:21 22.08.2018

Апеляційний суд залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО Олешка

2 хв читати
Апеляційний суд залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО Олешка

Апеляційний суд в Запорізькій області залишив під вартою чотирьох підозрюваних у вбивстві бердянського активіста і учасника бойових дій на Донбасі Віталія Олешка, повідомила прес-служба суду у вівторок.

"Апеляційний суд Запорізької області 21 серпня 2018 колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційні скарги захисника Сироватки С.С., який діє в інтересах підозрюваних в скоєнні кримінального злочину, передбаченого п.12 ч.2 ст.115 КК, на постанови слідчого судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 03 серпня 2018, якими задоволено клопотання слідчого і до громадян М., Л., В., А. застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 днів без визначення розміру застави", - йдеться в повідомленні.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", захист просив пом'якшити запобіжний захід для затриманих, відзначаючи що слідство не довело їх участі у вбивстві. Також адвокати просили суд у разі відхилення їхнього клопотання посприяти в переведенні підозрюваних із запорізького слідчого ізолятора МВС, де вони знаходяться три тижні, в СІЗО пенітенціарної служби, як цього вимагає закон. За словами адвокатів, підслідні знаходяться в переповнених задушливих камерах і без води для миття, що прирівнюється до тортур.

Як зазначається, за результатами апеляційного розгляду суд виніс рішення, яким апеляційні скарги захисника Сироватки С.С залишив без задоволення, а рішення слідчого судді Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 03 серпня 2018 - без змін.

Судові рішення оскарженню в касаційному порядку не підлягають і набирають законної сили з моменту їх проголошення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА