07:57 22.08.2018

Дружина вбитого екс-депутата Сумської міськради Жука знаходиться в Росії

2 хв читати
Дружина вбитого екс-депутата Сумської міськради Жука знаходиться в Росії

Вдова колишнього депутата Сумської міської ради Анатолія Жука, убитого 2 серпня, разом з дочкою перебуває на території Російської Федерації, повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін в соцмережі Facebook.

"Ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісти зниклі вдова і дочка, а також водій убитого 2 серпня 2018 колишнього керівника Сумського відділення Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука ... знаходяться в РФ", - написав В.Аброськін.

Він зазначив, що за даними поліції, жінку затримали прикордонники РФ під час незаконного перетину кордону в районі с.Єлизаветівки Глушківського району (Курської області).

Відзначається, що з незрозумілих обставин вдова і колишній водій попросили в РФ політичний притулок.

"Дружина потерпілого, яка під час вбивства знаходилася поруч з ним, відразу після вбивства чоловіка відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій нездоровий стан. Її адвокат обвинувачував поліцейських в "безсердечності" і нерозумінні здоров'я жінки, однак таке "погане самопочуття" не завадило їй вночі перейти кордон", - підкреслив перший заступник голови Нацполіції.

В.Аброськін зазначив, що правоохоронці продовжують оперативно-розшукові та слідчі дії з метою встановлення особи або осіб, причетних до вбивства, а також з'ясовують всі обставини скоєного злочину.

Як повідомлялося, А.Жук був знайдений мертвим 2 серпня. Встановлено, що він помер у дворі власного будинку в результаті вогнепального поранення, яке виявилося смертельним. Поруч з місцем події поліція знайшла пістолет. До його вбивства може бути причетна його дружина.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА