14:13 22.08.2018

СБУ провело обшуки в офісах концерну "Галнафтогаз" у Києві та Львові

1 хв читати
СБУ провело обшуки в офісах концерну "Галнафтогаз" у Києві та Львові

Служба безпеки України 21 серпня провела обшуки в київському та львівському офісах одного з найбільших операторів нафторинку України - ПАТ "Концерн "Галнафтогаз" (АЗК "ОККО"), повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" кілька джерел на ринку.

У СБУ агентству в середу підтвердили факт обшуків у "Галнафтогазі".

"Обшуки проводилися в Києві та Львові за рішенням суду в рамках кримінального провадження за ст. 110-2 (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни влади або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України - ІФ)", - повідомили в СБУ.

У прес-службі додали, що в рамках розслідування наразі підозри нікому не висувалися.

За даними агентства, "Галнафтогаз" пізніше в середу планує заявити про свою позицію у зв'язку з обшуками в офісах компанії.

В інтерв'ю Євгену Черняку в липні цього року мажоритарій "Галнафтогазу" Віталій Антонов уточнював, що в Києві у компанії фронт-офіс, а у Львові - головний офіс.

OKKO Group - всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн "Галнафтогаз"). До складу OKKO Group входять понад 10 різнопрофільних бізнесів у сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.

Акціонерами та інституційними інвесторами компаній холдингу є Європейський банк реконструкції та розвитку, GoldmanSachs, Horizon Capital, Renaissance Capital, Genesis AssetManagers, LLP та ін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА