22:01 22.08.2018

Трамп не побачив у платежах жінкам за мовчання порушення правил передвиборної кампанії

2 хв читати
Трамп не побачив у платежах жінкам за мовчання порушення правил передвиборної кампанії

Президент США Дональд Трамп вважає, що той факт, що його екс-адвокат Майкл Коен виплачував гроші двом жінкам за нерозголошення інформації, не є порушенням правил ведення передвиборної кампанії, так як гроші не були пов'язані з самою кампанією. Таку заяву президент зробив в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Це навіть не порушення (правил ведення передвиборної - ІФ) кампанії", - сказав Трамп. Фрагмент інтерв'ю, запланованого до мовлення на четвер, телеканал опублікував у середу.

Також Трамп розповів, що він дізнався про платіж після того, як той був здійснений.

"Пізніше, я дізнався пізніше", - сказав Трамп, не уточнивши конкретної дати.

"Вам слід зрозуміти, те, що він (М.Коен) зробив, що вони (гроші) не були взяті з фінансів кампанії, а це важливо. Це набагато важливіше. Це були (гроші) з (коштів) кампанії? Вони ( кошти) не з кампанії, вони від мене", - сказав Трамп.

Раніше колишній особистий адвокат президента Майкл Коен визнав себе винним у злочинах, пов'язаних з приховуванням від сплати податків і злочинному порушенні фінансової дисципліни.

За словами представника прокуратури Нью-Йорка, Коен не заплатив податок в сумі $ 1,3 млн з доходу в $ 4,3 млн, отриманого ним від діяльності в 2013-2016 роках. Коен також визнав, що незаконно отримав кредит у сумі $ 500 тис. і брав участь у фінансуванні виборчої кампанії.

Крім того, Коен зізнався, що платив двом жінкам, які раніше мали інтимні зв'язки з Трампом, щоб вони не розголошували цю інформацію, зазначив представник прокуратури. Це, за словами Коена, робилося за вказівкою самого Трампа.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА