19:09 23.08.2018

СБУ не пустила в Україну злодіїв у законі з РФ та однієї з країн Південного Кавказу

1 хв читати
СБУ не пустила в Україну злодіїв у законі з РФ та однієї з країн Південного Кавказу

Співробітники Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України блокували спроби спецслужб РФ дестабілізувати ситуацію в Україні за допомогою діяльності злодіїв у законі - до країни не пустили представників кримінальних кіл Росії та однієї з країн Південного Кавказу.

Як повідомив у четвер прес-центр СБУ, правоохоронці встановили, що представники кримінальних кіл РФ та однієї з країн Південного Кавказу намагалися потрапити в Україну для координації діяльності злочинних угруповань. Злодії в законі мали взяти під контроль перерозподіл грошових потоків від протиправного бізнесу, зокрема торгівлі наркотиками, викрадення імпортних автомобілів, а також від грабежів і розбійних нападів. За інформацією спецслужби, частина прибутку передбачалася на фінансування бандформувань терористичних організацій "ДНР/ЛНР".

У СБУ також зазначили, що за задумом іноземних кураторів протиправна діяльність злодіїв у законі мала загострити криміногенну обстановку в Україні.

Загалом у рамках протидії транснаціональним організованим злочинним угрупованням співробітники СБУ від початку поточного року заборонили в'їзд в Україну понад 100 злодіям у законі, які можуть бути причетні до угруповань, що спеціалізуються на викраденні людей, вимаганні, торгівлі зброєю та наркотичними речовинами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА