07:30 25.08.2018

Військова авіація ЗС України виступить на міжнародному авіашоу в Польщі

1 хв читати
Військова авіація ЗС України виступить на міжнародному авіашоу в Польщі

Українська військова авіація візьме участь в міжнародному авіаційному показі International Airshow-2018, яке відбудеться в Польщі, повідомила прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ в Facebook.

"У період з 24 до 27 серпня військова авіація Повітряних сил Збройних сил України візьме участь в міжнародному авіаційному показі International Airshow 2018 з нагоди святкування 100-ї річниці з дня створення Збройних сил Республіки Польща, який відбудеться на авіаційній базі Радом", - йдеться в повідомленні на сторінці командування в Facebook.

Як зазначається, на шоу виступлять екіпажі літаків Су-25УБ, Су-27УБ та Ан-26. Очолить українську делегацію перший заступник командувача повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Аркадій Вашутін.

"На авіаційній базі Радом відбудеться презентація авіаційної техніки Збройних сил України та демонстрація її можливостей в повітрі і наземному показі, що в цілому сприятиме підтримці іміджу Збройних сил України на міжнародному рівні", - зазначив Вашутін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА