20:12 27.08.2018

Мюнхенська конференція з безпеки заснувала премію імені Джона Маккейна, вперше її вручать у лютому 2019 р

1 хв читати
Мюнхенська конференція з безпеки заснувала премію імені Джона Маккейна, вперше її вручать у лютому 2019 р

Мюнхенська конференція з безпеки заснувала премію імені Джона Маккейна, йдеться в поширеному в понеділок повідомленні її прес-служби.

Таким чином організація вирішила віддати данину пам'яті політику, який протягом багатьох років був "другом і партнером" конференції.

"Уперше цю премія буде вручено 15 лютого 2019 року в співпраці з Інститутом лідерства Джона Маккейна, з Університетом бундесверу, Вищою школою політики Технічного університету Мюнхена та Інститутом політичних наук імені Ганса і Софії Шолль Мюнхенського університету", - сказано в повідомленні.

Першу премію організатори планують вручити в пленарному залі баварського парламенту в присутності делегації американського Конгресу, головою журі буде керівник Мюнхенської конференції Вольфганг Ішингер.

Очікується, що премію щорічно вручатимуть авторові кращої кандидатської дисертації, дипломної або магістерської роботи на теми, які були "найбільш близькі" сенатору: "трансатлантичні відносини, парламентський контроль за діяльністю збройних сил, моральна відповідальність Заходу".

Сенатор Джон Маккейн помер 25 серпня на 82-му році життя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА