20:34 27.08.2018

Бойовики обстріляли житловий сектор Троїцького з мінометів, постраждалих серед населення немає

1 хв читати
Бойовики обстріляли житловий сектор Троїцького з мінометів, постраждалих серед населення немає

Бойовики в понеділок вранці здійснили обстріл житлового сектора н.п. Троїцьке (Попаснянський район Луганської області) з мінометів, постраждалих серед місцевого населення немає, інформує українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК).

Як повідомляється на сторінці прес-центру операції Об'єднаних сил (ООС) в Фейсбуці в понеділок увечері, противник застосував міномети калібру 120 мм і 82 мм, вогонь вівся в напрямку Калиново - Троїцьке, з двох різних напрямків.

Представники української сторони СЦКК на місці задокументували, що внаслідок прямого попадання трьох мін калібру 120 мм і трьох мін калібру 82 мм на вул.Червона в безпосередній близькості до житлових будинків утворилися воронки різного діаметру.

Інших боєприпасів не виявлено. Постраждалих серед цивільного населення не зареєстровано, зазначили в СЦКК.

"Місця влучень боєприпасів знаходяться на відстані близько 100 метрів від житлових будинків. У той же час відстань від місця обстрілу до підрозділів Збройних сил України становить мінімум 1,5 км. Цей факт є прямим свідченням умисного ведення бойовиками збройних формувань Російської Федерації вогню по мирному населенню", - підкреслила українська сторона СЦКК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА