13:35 29.08.2018

Телеканал UA TV збільшив свою присутність у Молдові

1 хв читати
Телеканал UA TV збільшив свою присутність у Молдові

Телеканал "Мультимедійна платформа іномовлення України" (UA TV) з'явився в мережі другого за величиною кабельного та інтернет-провайдера Республіки Молдова компанії StarNet.

Згідно з прес-релізом Міністерства інформаційної політики, UA TV доступний абонентам StarNet в усіх пакетах в HD-якості.

"Наш канал іномовлення розширює свою присутність у сусідній Молдові, де проживають сотні тисяч етнічних українців. Продовжуємо активну роботу у напрямі збільшення мережі покриття UA TV у світі", - наведено в повідомленні слова державного секретаря Мінінформполітики Артема Біденка.

StarNet - другий за величиною оператор телекомунікацій Молдови, надає послуги інтернету, телефонного зв'язку та телебачення на всій території республіки. Телевізійне портфоліо компанії включає понад 170 каналів, а абонентська база цього року сягнула 77 тис. домогосподарств.

Телеканал UA TV розпочав мовлення 1 жовтня 2015 року. Правовою основою для його роботи став розроблений Мінінформполітики закон "Про систему іномовлення України".

Канал транслює новини і програми власного виробництва через супутникові та кабельні мережі п'ятьма мовами - українською, англійською, російською, арабською та кримськотатарською.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА