07:26 31.08.2018

У Донецькій області 1 вересня відкриються чотири опорні школи

1 хв читати
У Донецькій області 1 вересня відкриються чотири опорні школи

У Донецькій області 1 вересня відкриють ще чотири капітально відремонтовані опорні школи, повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Олександр Куць.

"Чотири капітально відремонтовані опорні школи відкриються в Донецькій області в перший день", - написав глава області на своїй сторінці в Фейсбук.

Він зазначив, що, таким чином, в області будуть функціонувати вже 16 реконструйованих опорних закладів (12 відкрили протягом 2017-2018 років). Ще 12 - в роботі, з них на завершальній стадії - Краматорська гімназія, Іванопільська і Мангушська школи.

Як наголошується, в перший клас прийде 17,8 тис. першокласників, 17,6 тис. з них вчитимуться українською мовою.

"Уздовж лінії розмежування, в так званій сірій зоні знаходиться 113 навчальних закладів: 53 дитсадки, 54 школи, 6 училищ та школа-інтернат. У них навчається 15 тисяч 303 дитини", - повідомив глава Донецької ВЦА.

Він підкреслив, що через наближення до зони бойових дій призупинено роботу 10 закладів загальної середньої освіти: три - у Волноваському районі, два - в Авдіївці, Мар'їнському, Ясинуватському районах, а також Мар'їнська школа-інтернат обласної комунальної власності.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА