19:25 31.08.2018

У Херсоні за підтримки МЗС відкрився інформцентр для моряків, у вересні планується відкриття в Ізмаїлі

1 хв читати
У Херсоні за підтримки МЗС відкрився інформцентр для моряків, у вересні планується відкриття в Ізмаїлі

У Херсоні розпочав роботу Морський інформаційний центр, наступний такий центр з'явиться в Ізмаїлі (Одеська обл.) у вересні, повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"МЗС спільно з морською профспілкою відкрило інформаційний центр для наших моряків у Херсоні. Наступний, уже третій, відкриється в Ізмаїлі у вересні", - написав глава МЗС на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

П.Клімкін запевнив, що МЗС робить усе можливе для того, щоб уберегти українців від "потрапляння в мафіозні оборудки", за допомогою яких їх затягують у схеми перевезення нелегальних мігрантів.

Він нагадав, що нещодавно двох українців заарештували неподалік м. Сиракузи (Італія), і нині в пенітенціарних установах цієї країни перебувають уже 108 українців, а в Греції "боремося за звільнення" понад 160.

Глава МЗС також звернувся до українських моряків із закликом не приставати на сумнівні пропозиції. "Вистрибнути з цього болота дуже важко. Вас штовхають на злочин, а потім погрозами змушують мовчати. Зрозумійте: зараз для Італії, Греції та інших середземноморських країн проблема нелегальної міграції - це загроза національній безпеці. І чим далі, тим жорсткіше вони захищатимуться", - підсумував він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА