09:57 01.09.2018

КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графік роботи

1 хв читати
КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графік роботи

Контрольні пункти в'їзду/виїзду (КПВВ) на Донбасі з суботи, 1 вересня, працюють за осіннім графіком – з 7.00 до 18.30, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Відсьогодні всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення Операції об'єднаних сил розпочали контрольно-пропускні операції згідно з осіннім графіком роботи. Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється з 7.00 до 18.30. Зміна часового режиму в першу чергу пов’язана з безпековою складовою", – йдеться в повідомленні прикордонного відомства.

Водночас, як зазначили в прес-службі, на КПВВ в межах Донецької області рух громадян відбувається лише в напрямку тимчасово окупованої території, у зворотному напрямку відзначається відсутність пересування людей і транспортних засобів. За словами громадян, які прямували через лінію розмежування на тимчасово окуповану територію України і повернулися на КПВВ, російсько-окупаційні війська здійснюють пропуск тільки в напрямку ОРДО і повністю відмовляють у виїзді на територію, підконтрольну українській владі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА