08:02 02.09.2018

Біля лінії розмежування на Донбасі виявлено 10 тис. пачок сигарет на суму 350 тис. грн

1 хв читати
Біля лінії розмежування на Донбасі виявлено 10 тис. пачок сигарет на суму 350 тис. грн

Податківці Державної фіскальної служби України зі складу Об'єднаних сил біля лінії розмежування на Донбасі виявили партію контрабандних сигарет на суму 350 тис. грн, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

За повідомленням прес-центру на сторінці в Фейсбук в суботу, співробітниками ДФС і правоохоронцями, під час проведення оперативно-профілактичних заходів на території села Залізне Торецького району Донецької області під час огляду кущів у покинутого домогосподарства, виявили тютюнові вироби. Було з'ясовано, що невстановленими особами здійснювалося зберігання, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

"За наявними оперативними даними тютюнові вироби незаконно переміщені на підконтрольну територію України через умовну лінію розмежування для подальшого транспортування з метою реалізації на стихійних ринках Донецької області", - сказано в повідомленні.

У штабі наголосили, що під час візуального огляду місця виявлення встановлено та вилучено 20 картонних коробок по 500 пачок у кожній. Всього було вилучено 10 тис. пачок тютюнових виробів вітчизняного бренду, маркованих марками акцизного податку з явними візуальними ознаками підробки на орієнтовну суму 350,0 тис. грн.

Матеріали направлені в порядку ст.214 КПК України для прийняття рішення в ДПІ в Краматорську ГУ ДФС в Донецькій області.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА