16:24 03.09.2018

Першокурсник одного з київських вишів 1 вересня поранив ножем двох студентів НАУ

1 хв читати
Першокурсник одного з київських вишів 1 вересня поранив ножем двох студентів НАУ

 Студент першого курсу одного з вишів Києва завдав ножових поранень двом студентам Національного авіаційного університету (НАУ), йому оголошено підозру, повідомляє в понеділок прес-служба прокуратури Києва.

"За погодженням Київської місцевої прокуратури №9 слідчі Солом’янського управління поліції Головного управління Нацполіції в Києві повідомили про підозру 17-річному студенту 1-го курсу одного з вищих навчальних закладів столиці, який у День знань спричинив ножові поранення двом студентам іншого вищого навчального закладу столиці", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, близько 1-ї години ночі 1 вересня студент іншого вишу прийшов до гуртожитку НАУ на вул. Ніжинській і намагався потрапити в приміщення. Біля входу до будівлі у нього виник конфлікт зі студентами, що проживають у цьому гуртожитку та які не пускали його всередину.

"Обурившись цим, хлопець дістав ніж та наніс двом студентам НАУ численні поранення в різні частини тіла. В результаті протиправних дій одному потерпілому спричинено тяжкі тілесні ушкодження, іншому - легкі тілесні ушкодження", - наголошується в повідомленні.

Молодій людині повідомлено про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА