07:04 04.09.2018

Порошенко попросив парламентаріїв підтримати законопроект щодо зміни військового вітання

2 хв читати
Порошенко попросив парламентаріїв підтримати законопроект щодо зміни військового вітання

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівниками парламентських фракцій і груп попросив підтримати законопроект щодо змін статуту Збройних Сил України, які стосуються введення нового військового вітання "Слава Україні", йдеться в повідомленні прес-служби президента України.

"Ті з Вас, хто дивилися парад, побачили, що відбулися відповідні зміни у військовому привітанні. Вони були розроблені з урахуванням урядових пропозицій, пропозицій Міністерства оборони. Внесені зміни до статутів ЗС України, як відомо, є законами. І мені поведінка наших воїнів на параді - той ентузіазм, коли вони почали вимовляти "Слава Україні" - тільки додали впевненості в тому, що це треба робити зараз вже і негайно", - підкреслив глава держави. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента в понеділок увечері.

Також, за словами президента, змінюється позиція, коли ультимативно було потрібно звернення "товариш" і дається можливість звернення "пан".

Президент також підкреслив, що під час військового параду вся країна побачила звіт влади зі створення нової української армії. "Ми бачимо як вона принципово відрізняється від того, що було раніше. І наша армія, яка є гарантом української незалежності, дає сьогодні можливість твердо розраховувати на міць ЗС України та інших силових підрозділів із захисту суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави", - додав він.

Глава держави сподівається, що більшість парламенту підтримає ці зміни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА