20:29 05.09.2018

Двом киянам, які організували в Києві нарколабораторію, загрожує до 12 років в'язниці

1 хв читати
Двом киянам, які організували в Києві нарколабораторію, загрожує до 12 років в'язниці

Київська місцева прокуратура №7 повідомила про підозру у вчиненні злочину двом киянам, які на території столиці організували виготовлення психотропної речовини "тенамфетамін".

"Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів провадження і в приміщенні підпільної лабораторії, вилучено обладнання для виготовлення психотропної речовини, понад 177 грам тенамфетаміна і майже 930 грамів прекурсорів. Вартість вилучених речовин становить понад 200 тис. гривень", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва в середу.

За результатами зібраних у рамках досудового розслідування доказів, зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 309, ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України, тобто в незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин в особливо великих розмірах, незаконному зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропної речовини, організації та утриманні місць для незаконного виготовлення психотропної речовини групою осіб.

"Зараз до суду подано клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За вчинене зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - підсумували в прокуратурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА