16:46 06.09.2018

Суд продовжив арешт Вишинському

2 хв читати
Суд продовжив арешт Вишинському

Херсонський міський суд у четвер продовжив термін тримання під вартою керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського до 4 листопада.

"Підозрюваному продовжили термін тримання під вартою до 4 листопада", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прокуратури АРК Тетяна Тихончик.

Як повідомлялося, українські правоохоронці затримали К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру в кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня його привезли до Херсона для обрання запобіжного заходу. 17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня.

6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган поінформувала, що К.Вишинському повідомлено про підозру в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів: "Підозрюваному у держзраді Кирилу Вишинському повідомлено про ще одну підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України".

За її словами, під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі Вишинського було виявлено та вилучено пістолет та набої до нього. Пістолет є вогнепальною зброєю - самозарядним пістолетом моделі FN Browning M1906.

11 липня Херсонський міський суд продовжив термін тримання К.Вишинського під вартою. до 13 вересня.

5 вересня Херсонський міський суд зробив перерву в розгляді клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим на продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, задовольнивши клопотання захисту щодо проведення медичного обстеження з огляду на погіршення здоров'я К.Вишинського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА