11:07 07.09.2018

Навчальний процес у школах і дитсадках на території Херсонщини в зоні можливого впливу хімзасобів із Криму призупинено

1 хв читати
Навчальний процес у школах і дитсадках на території Херсонщини в зоні можливого впливу хімзасобів із Криму призупинено

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій в Херсонській області на своєму засіданні ухвалила низку рішень, пов'язаних з екологічною ситуацією з огляду на забруднення повітря внаслідок діяльності заводу "Кримський титан", зокрема призупинено навчальний процес у школах і дитячих садках.

"Призупинити процес пропуску на КПВВ "Каланчак", КПВВ "Чаплинка" у бік півострова Крим (зі встановленням медико-санітарних пунктів); призупинити освітній процес у школах і дитячих садках, що розташовані в зонах можливих уражень; здійснити оздоровлення дітей - жителів населених пунктів можливого ураження - в дитячих оздоровчих таборах області", - йдеться в повідомленні Херсонської облдержадміністрації.

Крім того, необхідно провести інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення для підвищення рівня обізнаності правил загально-профілактичних заходів.

У свою чергу Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області рекомендує, зокрема, ретельно дотримуватися правил особистої гігієни, уникати випасання худоби та відвідування пониззя лощин, балок, де ймовірне осідання шкідливих речовин; не перебувати на водоймах, де сталося забруднення води.

У разі виникнення якихось ознак погіршення самопочуття (неприємний присмак у роті, подразнення слизових оболонок очей, органів дихання, шкіри) необхідно негайно звернутися до медичного закладу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА