19:50 07.09.2018

У Дніпрі на День міста забезпечуватимуть правопорядок понад 700 правоохоронців

1 хв читати
У Дніпрі на День міста забезпечуватимуть правопорядок понад 700 правоохоронців

Понад 700 співробітників поліції забезпечуватимуть громадський порядок у Дніпрі на заходах з нагоди Дня міста, що відбудеться 8 вересня.

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі управління Національної поліції в Дніпропетровській області, окрім поліцейських на чергування цього дня також вийдуть 100 військовослужбовців Національної гвардії України.

"Усі основні майданчики проведення святкових заходів напередодні обстежать поліцейськими-вибухотехніками і кінологами зі службовими собаками", - повідомляє прес-служба відомства.

Поліцейські звертаються до жителів Дніпра з проханням з розумінням поставитися до роботи правоохоронців у випадку, коли виникне необхідність у проведенні поверхневого огляду, оскільки "все превентивні заходи спрямовані на гарантування безпеки самих людей".

Святкування 242 річниці міста Дніпро розпочнеться з покладання квітів до пам'ятника О.Поля. Дніпрян і гостей міста очікує програма із понад 40 заходів, зокрема карнавальна хода, гастрономічний фестиваль, спортивні змагання і водне шоу.

Очікується, що в святкуванні Дня міста в Дніпрі візьмуть участь близько 200 тис. жителів і гостей міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА