11:31 08.09.2018

До відновлення ДФС мешканцям Авдіївки воду видаватимуть погодинно з резервуваруВоду в Авдіївці подаватимуть погодинно з резервуара через зупинення ДФС

1 хв читати
До відновлення ДФС мешканцям Авдіївки воду видаватимуть погодинно з резервуваруВоду в Авдіївці подаватимуть погодинно з резервуара через зупинення ДФС

Через зупинення Донецької фільтрувальної станції (ДФС) питну воду населенню м. Авдіївка Донецької області подаватимуть погодинно з резервуара; орієнтовно води вистачить на чотири доби.

Як повідомляє в суботу прес-служба ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, в резервуарі ємністю 4 тис. куб. м, який розташований на території Авдіївки, питної води орієнтовно вистачить на чотири доби.

"У разі відсутності води в резервуарі, забезпечення населення водою здійснюватиметься шляхом підвозу автомобілями", -йдеться в повідомленні.

Як нагадали в ДСНС, у четвер, 6 вересня, близько 19:00 попередньо через сильний вітер було пошкоджено повітряну лінію електропередач, сталося знеструмлення, що призвело до зупинення ДФС, розташованої в Ясинуватському районі Донецької області в так званій сірій зоні. З огляду на зупинення ДФС було припинено водопостачання м. Авдіївки (22 тис. осіб).

7 вересня під час обстеження території було виявлено обрив дроту високовольтної лінії 110 кВ "Макіївська - АКХЗ №2" і несправність трансформатора на тимчасово непідконтрольній українській владі території.

Ремонтні роботи пошкодженої лінії електропередач та виявленої поломки трансформатора заплановано на 8 вересня 2018 року за гарантії безпеки та припинення вогню.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нам важлива позиція Угорщини в питаннях миру та регіональної безпеки - Зеленський за підсумками розмови з Орбаном

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Питання про звільнення Сольського з'явиться в порядку денному сесії після рішення фракції "Слуга народу" - Стефанчук

Посли ЄС дійшли згоди про використання доходів від знерухомлених росактивів на оборону і відновлення України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до семи - прокуратура

Прем'єр Нідерландів Рютте підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

УЗ відновила залізничні колії в Херсоні, пошкоджені внаслідок ранкової атаки РФ

Російські окупанти штурмували острів Нестрига за допомогою гідроцикла - Плетенчук

Право на віросповідання може бути обмежене під час мобілізації - Верховний Суд

У Часовому Яру залишаються 679 осіб - голова Донецької ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА