19:29 08.09.2018

У Херсонській області не зафіксовано випадків хімічного отруєння серед населення, необхідності в евакуації немає

2 хв читати
У Херсонській області не зафіксовано випадків хімічного отруєння серед населення, необхідності в евакуації немає

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) заявляє про відсутність необхідності в евакуації людей з Херсонської області в зв'язку з хімічним забрудненням в окупованому Криму.

"За даними департаменту охорони здоров'я Херсонської ОДА випадків хімічного отруєння серед населення не зафіксовано. Немає необхідності евакуації населення", - сказано в повідомленні МінТОТ на сторінці в мікроблозі Твіттер в суботу.

За інформацією міністерства, з метою профілактики та попередження можливих негативних наслідків для здоров'я дітей близько 2 тис. осіб відправлять у Скадовськ.

"Діти навчатимуться в школі і відпочиватимуть з батьками та супроводжуючими педагогами. 7 вересня відправили 200 осіб, 8 вересня - 500", - сказано в повідомленні.

МінТОТ також повідомляє, що контрольний пункт в'їзду / виїзду на адмінкордоні з Кримом (КПВВ) "Каланчак" продовжує роботу тільки на в'їзд громадян з півострова.

"РФ досі не відкрила КПВВ з боку Криму, тільки випускають у разі термінової необхідності: отруєння, звернення до українських лікарень за допомогою. Пройшли 3 людини. Це сім'я - чоловік після операції", - сказано в повідомленні міністерства.

За інформацією Держслужби з надзвичайних ситуацій України 7 вересня проведена дегазація спецтехнікою сіл Гаврилівка і Олександрівка Каланчацького району, оброблено 81 км автодоріг.

У суботу, 8 вересня, дегазацію доріг проведуть в с.Мирне і Преображенка Каланчацького району, а також в с.Григорівка і Першокостянтинівка Чаплинського району.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА