08:05 09.09.2018

У Сумах колишнього депутата вбила дружина

2 хв читати

Прокуратура Сумської області повідомила, що голову громадської організації, колишнього депутата Сумської міської ради Анатолія Жука вбила власна дружина, повідомила прес-служба прокуратури Сумської області.

"Під час слідства встановлено, що між подружжям Жуків були непрості відносини. Жінка неодноразово розповідала близьким людям, що чоловік її б'є. Розлучитися з чоловіком вона не могла, так як він погрожував забрати у неї дитину. Тому Жук ретельно спланувала вбивство свого чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що того дня вона відправила свою 10-річну дочку на таксі до своєї матері і підпалила кімнату в будинку, де відпочивав Анатолій, а сама заради забезпечення собі алібі, поїхала з водієм, з яким мала близькі стосунки, платити за комунальні послуги в центр міста. Хоча до цього вона систематично платила за рахунками через Інтернет.

У прокуратурі повідомили, що А.Жук прокинувся, встиг загасити пожежу і викликав дружину додому Після того, як зіпсовані пожежею речі винесли з дому, Анатолій ліг відпочити у дворі, а водій поїхав на автозаправку. У цей час, за версією слідства, жінка взяла його пістолет марки Сz-75, який незаконно зберігався у них вдома, і тричі вистрілила в сплячого чоловіка.

Згідно з висновками експертиз на руці, верхній частині джинсів і блузці жінки, в які вона, згідно зібраних доказів, була одягнена в момент скоєння злочину, виявлені сліди продуктів пострілу. Причиною пожежі в кімнаті був підпал.

Правоохоронці оголосили жінці про підозру за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.194 (умисне пошкодження майна шляхом підпалу), ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Готуються документи для оголошення в міжнародний розшук і екстрадицію.

Їй загрожує позбавлення волі терміном від семи до 15 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

ISW: Є реальна загроза захоплення Часового Яру, хоча армія РФ не може зробити це швидко

Нелегальні онлайн-казино атакують компанію Favbet - заява

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА