10:40 09.09.2018

Порошенко і Турчинов привітали українських танкістів із професійним святом

2 хв читати
Порошенко і Турчинов привітали українських танкістів із професійним святом

Президент України Петро Порошенко і секретар Ради безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов привітали українських танкістів із професійним святом.

"Вітаю вас яз професійним святом - Днем танкістів. Танкові війська як потужний броньований кулак показали свою здатність гарантовано виконувати складні завдання в різних видах бою", – йдеться у повідомленні на сайті глави Української держави, оприлюдненому в неділю вранці.

П.Порошенко відзначив високу майстерність, стійкість, відвагу і рішучість українських воїнів-танкістів у протистоянні з російським агресором.

"Українські танкісти підтвердили, що навчилися добре воювати, і російські окупанти вже не раз випробували на собі силу вітчизняних танків", – зазначив президент України.

У свою чергу секретар РНБО О.Турчинов відзначив танкові війська України як "особливу гордість Збройних Сил України, символ нашої незламної могутності і бойового потенціалу".

"Танкіст - не тільки професія, - це героїчне покликання справжніх чоловіків із залізним характером. Ви завжди напоготові дати відсіч ворогу та захистити країну! Від початку російської агресії танкісти мужньо і непохитно відбивають ворожі наступи на Сході України, вміло обороняють бойові позиції, діють сміливо, рішуче і професійно, демонструючи блискучий бойовий вишкіл і продовжуючи найкращі традиції українського війська", – йдеться у привітанні, розміщеному на офіційному сайті РНБО.

"Шановні воїни-танкісти! Дорогі ветерани танкових військ та працівники танкобудівної галузі України! Щиро вітаю вас із професійним святом!" – йдеться в повідомленні.

Крім того, О.Турчинов відзначив роботу вчених, конструкторів, інженерів та працівників української танкобудівної галузі.

"По праву пишаємося досягненнями в створенні найсучасніших бойових машин. Завдяки вашій невтомній і звитяжній праці Українська держава в авангарді світового танкобудування", – зазначив О.Турчинов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА