15:12 09.09.2018

Пожежа на території автотранспортного підприємства в Дніпрі

1 хв читати
Пожежа на території автотранспортного підприємства в Дніпрі

О 4:15 неділі в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території автотранспортного підприємства на вулиці Орловській в Дніпріі, в результаті чого пошкоджено гаражний бокс, 10 вантажних автомобілів, причіп, повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла біля першого автомобільного боксу, що розташовані у одноповерховій будівлі на території підприємства. Вогнем знищено 300 одиниць пластикових ємностей для транспортування рідких та сипучих вантажів («Єврокуби») на площі 250 кв.м., пошкоджено на площі 350 кв. м. будівельні конструкції боксу, а також три вантажні автомобілі DAF та причеп, що знаходились всередині гаражного боксу, також пошкоджено на площі 100 кв.м. обшивку кузовів сімох ватнажних автомобілів, які знаходились біля будівлі гаражу. Загальна площа пожежі склала 700 кв. м", - йдеться в повідомленні.

Пожежу локалізували о 05:35 і ліквідували о 5:57. До гасіння було залучено 32 людини особового складу та 8 одиниць пожежорятувальної техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. Загиблих і постраждалих немає.

Причина пожежі встановлюються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА