07:28 10.09.2018

У лікарні Одеси в тяжкому стані залишається один з потерпілих в ДТП

3 хв читати
У лікарні Одеси в тяжкому стані залишається один з потерпілих в ДТП

Один з постраждалих в ДТП в Одесі знаходиться у важкому стані, ще троє - вже пішли з лікарні, повідомила Телевізійна служба новин (ТСН).

"Двоє людей загинули на місці. Про ще одного постраждалого повідомили, що він помер в кареті швидкої допомоги. Однак оголошена померлою третя жертва ДТП в Одесі насправді жива", - сказано в повідомленні на сайті телеканалу в неділю ввечері.

Разом з тим повідомляється, що потерпілий знаходиться на межі життя і смерті.

"В історії хвороби замість прізвища - невідомо. При ньому не було ні телефону, ні документів. У постраждалого - часткова ампутація передпліччя і важкий травматичний шок. Вчора його прооперували. Сьогодні стан його стабільно важкий. За статистикою дуже високий відсоток летальності при отриманні таких пошкоджень . Це політравма", - цитує ТСН головного лікаря Одеської міської клінічної лікарні №1 Євгена Григор'єва.

Ще троє постраждалих отримали легкі травми. Вони пішли з лікарні того ж вечора. Хлопець двадцяти одного року - курсант з переломами обох ніг - на лікуванні у військовому госпіталі. Потрапив до лікарні і водій БМВ.

"Винуватець ДТП був госпіталізований, був струс головного мозку, забої м'яких тканин, пошкодження волосистої частини голови ... Вранці його забрали з лікувального закладу без загрози його здоров'ю", - заявив Є.Григор'єв.

Як повідомлялося, 9 вересня в Одеській області внаслідок зіткнення автомобілів "BMW" і "Skoda" на зупинці громадського транспорту загинули двоє людей, ще п'ятеро постраждали.

"В Одесі в суботу о 21:45 на вул.Фонтанська дорога водій автомобіля "BMW", рухаючись на великій швидкості на червоне світло, зіткнувся з автомобілем "Skoda", машини від зіткнення відкинуло в різні боки узбіччя", - написала прес-секретар генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Вона зазначила, що "BMW" вилетів через трамвайні рейки і зачепив при цьому людей на зупинці громадського транспорту.

"В результаті ДТП загинули 2 людини, одна в дуже важкому стані, ще 4 постраждали", - підкреслила Л.Сарган.

Правоохоронці Одеської області внесли відомості в ЄРДР за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України.

Як зазначається, ймовірного винуватця ДТП 27-річного водія "BMW" затримали в порядку ст.208 КПК України. Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.

У свою чергу радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк попросив обходити район, де сталася трагічна ДТП, оскільки проїзд тимчасово обмежений.

"Обходьте район 6 ст. Фонтану, де півгодини тому сталася трагічна ДТП в результаті чого проїзд тимчасово обмежений", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

У прес-службі Національної поліції Одеської області повідомили про смерть одного з потерпілих в кареті швидкої допомоги.

У прокуратурі Одеської області повідомили про підозру водієві BMW в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч.3 ст.286 КК України). Закон передбачає до 10 років ув'язнення за цей злочин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА