15:08 10.09.2018

Міністр юстиції вважає, що система безоплатної правової допомоги в Україні одна з кращих в Європі

1 хв читати
Міністр юстиції вважає, що система безоплатної правової допомоги в Україні одна з кращих в Європі

Міністр юстиції України Павло Петренко позитивно оцінює два роки роботи системи безоплатної правової допомоги в країні, запущеної з 1 вересня 2016 року.

"Система безоплатної правової допомоги - це, напевно, один з найуспішніших проектів українського уряду. 1 вересня 2016 року відійшли в минуле пострадянські районні управління юстиції, яких було майже 500 по всій країні. І ми прийняли рішення, яке підтримав уряд, про створення розгалуженої системи бюро і центрів правової допомоги по всій країні", - сказав він на прес-конференції в понеділок у Києві.

П.Петренко вважає, що тисячі українських юристів і адвокатів показали, що в Україні може отримати захист будь-яка людина в будь-якому регіоні країни.

"Система безоплатної правової допомоги розвивається і у нас на сьогоднішній день є одна з найуспішніших і найефективніших систем безоплатної правової допомоги в Європі і світі", - переконаний він.

Директор координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк зазначив, що Бюро правової допомоги за два роки має вже 53 тис. випадків представництва інтересів клієнтів в українських судах, укладено контракти з більш ніж 3 тис. адвокатів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА