18:16 10.09.2018

Депутат Дніпропетровської облради попалася на хабарі

1 хв читати
Депутат Дніпропетровської облради попалася на хабарі

Правоохоронці викрили у хабарництві депутата Дніпропетровської обласної ради (фракція "Українське об'єднання патріотів – УКРОП"), яка є також засновником і директором ТОВ "Експерт-Груп".

Як повідомляється в понеділок на сайті Військової прокуратури Південного регіону України, досудове розслідування встановило, що депутат облради, яка одночасно є засновником і директором ТОВ "Експерт-Груп", навесні 2018 року вже отримала від громадянина К. першу частину неправомірної вигоди в сумі $6 тис. за вплив на рішення та дії посадових осіб Держгеокадастра в Дніпропетровській області - йдеться про отримання розпорядження на розробку проекту землеустрою та його затвердження.

10 вересня під час передачі другої частини обумовленої суми неправомірної вигоди в $6 тис. чиновницю викрили правоохоронці.

Проводяться невідкладні слідчі дії. Військова прокуратура вирішує питання про затримання депутата облради в порядку ст. 208 КПК України, готується повідомлення про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України, готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Згідно з інформацією на сайті Дніпропетровської облради, депутатом від фракції "УКРОП", директором ТОВ "Експерт-Груп" є Тетяна Юревич.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА