16:18 11.09.2018

Невідомі у балаклавах намагалася проникнути на елеватор на Харківщині

1 хв читати

У селищі Занки Харківської області внаслідок бійки між місцевими жителями та групою людей у балаклавах постраждали чотири людини, зокрема працівник поліції.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області, інформація про масову бійку надійшла оператору служби "102" о 13:25.

"Під час бійки, в якій взяли участь кілька десятків людей, було застосовано травматичну зброю та газовий балончик. У результаті постраждали чотири людини: троє чоловіків і працівник районної поліції", - йдеться в повідомленні.

Поліція попередньо встановила, що група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, де зіткнулася з жителями райцентру.

Нині на місці події працює слідчо-оперативна група.

Пізніше у вівторок в обласному управлінні поліції поінформували, що за цим фактом зведення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років", - зазначили в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА