12:39 13.09.2018

Держадвокат Януковича виступив на дебатах і попросив виправдати підзахисного

1 хв читати
Держадвокат Януковича виступив на дебатах і попросив виправдати підзахисного

 Державний адвокат Віктора Януковича Юрій Рябовол виступив на судових дебатах у справі про державну зраду екс-президента України.

У завершенні свого виступу, який перебивали приватні адвокати В.Януковича, наполягаючи на незаконності участі в цьому процесі призначеного обвинуваченому захисника за рішенням суду, він попросив суд ухвалити екс-президенту виправдувальний вирок.

"Прошу прийняти єдине правильне рішення - виправдати Віктора Януковича у цій справі у зв'язку з тим, що сторона обвинувачення не довела, що він вчинив ці кримінальні правопорушення", - зазначив Ю.Рябовол.

Він попросив суд скасувати рішення Печерського районного суду, який дозволив затримання та арешт В.Януковича у рамках цього провадження.

Адвокат також просить визнати недопустимим доказом електофотокопію начебто заяви В.Януковича на адресу президента РФ Володимира Путіна від 1 березня 2014 року про використання Збройних сил Росії для "наведення конституційного ладу в Україні".

У засіданні оголошено перерву на 15 хвилин, після якої в дебатах має почати виступати приватний адвокат В.Януковича Олександр Байдик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА