13:23 14.09.2018

В Одесі СБУ затримала антиукраїнського інтернет-агітатора, йому загрожує до 3 років ув'язнення

1 хв читати

Співробітники Служби безпеки України викрили в Одесі агітатора, який поширював через соціальні мережі антиукраїнські матеріали.

"Правоохоронці встановили, що житель обласного центру популяризував на персональних сторінках соцмереж терористичні організації "Л/ДНР". Також зловмисник розміщував сепаратистську агітацію для пропаганди ідей щодо змін незаконним способом адміністративно-територіального устрою нашої держави", - повідомляє в п'ятницю прес-центр СБ України.

Під час санкціонованих слідчих дій оперативники спецслужби виявили за місцем проживання зловмисника мобільні гаджети з матеріалами, що підтверджують його протиправну діяльність.

Співробітники СБУ затримали фігуранта справи. Йому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), карається обмеженням волі терміном до трьох років або позбавленням волі на той самий термін. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове слідство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА