16:31 14.09.2018

У Харкові затримали громадянина РФ, підозрюваного у розбійному нападі на підприємця

2 хв читати

Луганські оперативники поліцейського карного розшуку та спецназівці КОРДу затримали в Харкові громадянина Російської Федерації, якого підозрюють у розбійному нападі на сім'ю підприємця в с. Сиротине.

"Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій)", - повідомляє в п'ятницю відділ комунікації ГУ Нацполіції України в Луганській області.

У липні поточного року до Троїцького відділу поліції звернулася 38-річна жителька с. Сиротине, яка повідомила, що вдень, коли вдома була лише бабуся з онуком, до будинку увірвалися двоє чоловіків у масках зі зброєю. Вони зв'язали жінку похилого віку та дитину і, погрожуючи застрелити онука, змусили жінку показати, де сім'я зберігає гроші та ювелірні вироби. Забравши їх, нападники зникли з місця злочину на викраденому мотоциклі.

Поліцейським вдалося встановити, що напад скоїли двоє громадян РФ, один з яких перебуває в міжнародному розшуку за скоєння тяжкого злочину. Через деякий час правоохоронці отримали оперативну інформацію, що один із розбійників може переховуватися у Харкові, використовуючи підроблені документи.

Для відстеження та затримання злочинця було сформовано спеціальну групу зі співробітників Управління карного розшуку, слідчого управління та бійців спецпідрозділу КОРД. Вони встановили в Харкові місце, де перебуває 48-річний громадянин РФ, і затримали його.

Під час здійснення санкціонованих обшуків у помешканні, де переховувався затриманий, поліцейські вилучили речові докази, що доводять його причетність до скоєння розбійного нападу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА